?

Log in

No account? Create an account
 
 
21 April 2007 @ 10:09 pm
Kevät.  
Olen hidas päivittämään tätä, mutta toisaalta hidasta on ollut myös decoilu viime aikoina.Tuorein tapaus. Omatekeledeco., aiheena menneet vuosikymmenet.


Pari slamin kantta.Osallistuminen teemattomaan.


Tuhmia tyttöjä-decoon.


Isohkoon raitoja-decoon. Taistelin tämän kanssa kauan. Taustan maalasin jo viime vuoden puolella.Tämänpäiväinen teematon osallistuminen.


Yksinkertainen Elvis teemattomaan.


Toinen tuore omatekele. Aiheena siivekkäät olennot.

 
 
 
Satukissarinsessa on April 23rd, 2007 04:22 pm (UTC)
Tykkään kyl kovasti sun tyylistä :D
Hitto kun en saa postia koskaan aikaseks, haaveilen tekemästäsi omatekele-slamista, kun en oo niitä vielä koskaan nähnyt :)
Petraaurinkosilma on April 23rd, 2007 05:52 pm (UTC)
Kiitos :)
Laitoin sulle juuri eilen kuoren postiin, huomenna on varmaan sitten perillä. Siellä ei taida yhtään mun tekemää slamia olla mukana, mutta yritän muistaa ensi kerralla laittaa. :)
Satukissarinsessa on April 24th, 2007 03:34 am (UTC)
Oho! Sekö olikin sun vuoro? :D Oisit saanut muuten kohta multa postia..:DD Ei oo eka kerta kun menee swappivuorot sekasin. *nolo* :D
Kiva, että tulee postia sitten, en ookaan saanut mitään kivaa vähään aikaan :)
Emmisoulkitchen_ on April 30th, 2007 12:30 am (UTC)
JAARTS, sulla oli tällainenkin tunnus, oon unohtanut lisätä! Haluan ehdottomasti kytätä sun tekeleitä. :) Noh, nyt asia korjattu, ehkä pääsen vastedes kommentoimaankin.
Emmisoulkitchen_ on April 30th, 2007 12:36 am (UTC)
Hei ja nyt kun asiaan päästiin, niin minkälaisista posteista me oltiin sovittu? :D Kun mun hattarapää unohtaa. Mitä vaihdetaan ja kuinka paljon? Mulla on päässä tyhjä aukko tämän asian kohdalla.
Petraaurinkosilma on May 1st, 2007 03:38 pm (UTC)
En muista että oltaisiin sovittu mitään ihmpeempää. Tai ehkä sittenkin että 10 decoa? Ei voi muistaa, mutta mulle käy ihan hyvin täydet kuorelliset. Ei tarvitse niin miettiä. Ja otan vastaan decojen lisäksi myös lyriikoita, runovihkosia ja quoteseja.